top of page

Klinik

Lars Baand Corneliussen

Fysioterapeut og klinisk ekspert 

 

Uddannet fysioterapeut og har siden videreuddannet sig til Muskuloskeletal fysioterapeut i 2020 med en diplomgrad i 2021. Danske fysioterapeuter har godkendt Lars som Certificeret kliniker. Dette er en blåstempling og en udmærkelse af hans kompetencer som terapeut samt erhvervede uddannelsesniveau.

  • DIP MPT (Diplom i Muskuloskeletal fysioterapi - 4 årig uddannelse) 

  • MET uddannelse i ryg, nakke og manipulation 

  • Certificeret Hjernemotions Terapeut

  • Certificeret kliniker

Hos Trustrup Fysioterapi får du fysioterapi, som du kan være tryg ved. Hos os kan du være sikker på at få en kompetent og erfaren fysioterapeut, som tager sig god tid til dig.

En fysioterapeutisk behandling hos os starter gerne med en samtale om de smerter eller gener, du oplever, og hvordan det eventuelt er opstået. Herefter vil fysioterapeuten lave en undersøgelse af dig ved hjælp af forskellige undersøgelsesteknikker. Her vil fysioterapeuten forsøge at nå frem til en diagnose, som han eller hun kan behandle dig for. Fysioterapi er en manuel behandlingsform, som kan være en kombination af massage, mobiliserende stimulering og påvirkning af forskellige triggerpunkter i kroppen.

Når du har fået en manuel behandling vil fysioterapeuten i samråd med dig lægge en plan for et eventuelt videre forløb. Det kan inkludere flere fysioterapeutiske behandlinger og blive kombineret med øvelser, som du kan lave hjemme. Det kan være for eksempel udholdenhedsøvelser, udspændingsøvelser eller stabilitetsøvelser, alt efter hvilke problemstillinger, du oplever.

Praktisk information

 

Telefontid: 08:00 - 16:00

Konsultationstid efter aftale.

 

Telefonnr.:  86 33 22 44

Mail:  info@trustrupfysioterapi.dk

OBS: Afbud skal meddeles klinikken senest  kl. 09:00 på behandlingsdagen.

Du behøver ikke lægehenvisning, for at komme i behandling hos os. Du kan altså kontakte os direkte, uden at skulle forbi lægen først.

Priser Fysioterapi:

Førstegangsbehandling 695 kr. (ca. 60-75min)

Resterende behandlinger 349 kr. (ca. 30-45 min)

Priser Massage:

25 min                                          245 kr.

40 min                                          350 kr.

55 min                                          450 kr.

Klippekort (5 x 25 min)             1.100 kr.

Klippekort (5 x 40 min)             1.500 kr.

Klippekort (5 x 55 min)             1.950 kr.

sygesikring danmark tilskud til fysioterapi:

​Førstegangsbehandling:  tilskud ca. 133 kr. 

Resterende behandlinger: tilskud ca. 88 kr.

Har du en sundhedsforsikring, kan du godt komme i behandling hos os. Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber.

 

Kontakt os for mere information eller spørgsmål.

dsf__certificeret__kliniker__logo.png
fys_logo_stor-2-300x300.jpg
LC.jpg

Behandling

Varetager et bredt spektrum af problematikker i bevægeapparatet.

Specialiseret i behandling af komplicerede smerteproblematikker samt komplekse skader som whiplash, hjernerystelse, kæbeskader, diskusprolaps, nerveskader og meget mere. 


Tilbyder “Second Opinions” i tilfælde hvor man er gået i stå i sin rehabilitering eller behandling og ønsker vejledning i alternativer til nuværende behandling eller revurdering af nuværende diagnose.

 

Om Lars Corneliussen

Bor til dagligt i Århus sammen med sin kone Lene og deres datter Kamma. Er kendt i lokalområdet og har spillet fodbold i Østdjurs i mange år. Er meget aktiv i det daglige og har tidligere prøvet kræfter med en halv Ironman. Sammen med Lene har han rejst jorden rundt med rygsæk, besteget bjerge og vulkaner, dykket i de fleste af verdenshavene.

Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber som dækker udgifterne til behandlingen.  Behandlingen er ikke dækket af sygesikringen og man kan derfor ikke få tilskud fra det offentlige. Man får tilskud til behandling fra sygesikring danmark.

bottom of page